18. dubna 2012

Versatile Blogger Award (po egoisticku)

Hezký středeční (? ani nevím) večer.

Ano, už dávno tu měl být nový příspěvek. Už jsem jich v hlavě měla nejméně deset ale okolnosti (čti lenost, hnusné počasí, nevhodné prostory pro focení etc.) mi prostě nedovolují ani jeden realizovat! 

A tak mi Spiced Chocolate krásně nahrála tím, že mě nominovala na jakýsi TAG, ve kterém bych jakože měla na sebe něco prásknout.

Pravidla se zdají býti jednoduchá...
- nominovat 15 blogerů, jejichž blog vznikl relativně nedávno
- informovat nominované o tom, že byli nominováni
- prozradit o sobě 7 různých informací
- poděkovat tomu, kdo mě nominoval
- a přidat ikonku Versatile Blogger Award do svého příspěvku.

Jenže ono to není vůbec tak jednoduché, nominovat takové množství "nových" blogů. Navíc... sledovat kdo už byl nominovaný a kdo ne se taky dá dost špatně. (Edit.: jsem prostě líná vás všechny hledat - viz bod 2 :D) Tak to prostě jen tak nadhodím a kdo chcete, TAGu se chopte a směle do toho! (Nejsem moc na dodržování pravidel, přiznávám.) 

A tak teda jdeme na to:
  1. Miluju knihy a hlavně jejich shromažďování. Nakoupím jich daleko víc, než stíhám číst. Bohužel stejně je to i s kosmetikou. 
  2. Jsem líná jako veška a chorobný prokrastinátor, což se mi občas dost vymstí.
  3. Neumím si hezkou linku na očním víčku nakreslit ničím jiným, než tužkou. To mi ale nebrání mít doma čtvery gelové linky, tři štětečky na linky, tekuté linky, linky ve fixu,...
  4. Nejhezčí barvou je pro mě zelená.
  5. Nemám ráda limetky. 
  6. Bydlím se čtyřma klukama a brzy přibude ještě pes. A nestěžuju si!
  7. Miluju Brno a zároveň nevím, kde chci dál žít. 
Snad se nezlobíte, že jsem nikoho z vás nenominovala, ale třeba už se cítíte jako zaběhlý bloger a ještě by vás to urazilo. :) Můžete mi na sebe něco prásknout v komentářích. 

P. S.: Přepnula jsem tu novou verzi Bloggeru a jsem z toho celkem nešťastná, nedělá to nic, co by mělo. Plus nastal problém - některé blogy, které sleduji, se mi nezobrazují v seznamu četby. :( Nestalo se vám to někomu taky?

15 komentářů:

  1. Tak to já ještě nepřepnula ne verzi Blogger plus, ale jak to tak čtu tak snad ani nepřepnu :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, asi časem budeš muset :)) ale je to fakt nešťastně vyřešený.

      Vymazat
  2. Taky miluji knihy, taky je ráda shromažďuji a taky je nestíhám číst :D Ale hodlám na tom zapracovat a najít si na ně více času :) Snad se mi to podaří lépe dodržet než tehdy, když jsem si řekla, že už si žádnou nekoupím dokud nepřečtu ty, co už doma mám a vzápětí si jednu další hned odnášela domů :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, že nejsem sama :-D už to vážně nemám kam dávat. Vždycky si řeknu, že si na ně udělám víc času, a pak přijdou nějaké povinnosti do školy a ty to zase zatlačí dozadu. :(

      Vymazat
  3. Děkuji, že jsi pokračovala :) Celkem se shodujeme, taky bydlím se čtyřma klukama, dvojka, trojka a sedmička, to jsem celá já a ke shromažďování kosmetiky se taky hlásím :)

    OdpovědětVymazat
  4. bod číslo 5 ma dosť pobavil (tak milo) :D prečo si si teda dala práve takýto názov blogu? a knihy ♥ tiež :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když jsem blog zakládala, tak jsem tu limetku někde zahlídla. Prostě jsem se rozhlížela kolem sebe, co bych tam napsala a ona někde byla :-D ani vlastně nevím jak to vzniklo. Až po delší době mi došlo, že je to vlastně dost ošklivý citron a že je vůbec nemusím. :-D Ale jsou zelené, to je jejich plus! :)

      Vymazat
  5. Jedna zahraniční čtenářka mi taky psala, že se jí z nového Bloggeru ztratil můj blog a další. Já si myslím, že bych tam měla mít všechny, i když československé pro jistotu sleduju současně přes Bloglovin...

    OdpovědětVymazat
  6. Tak bod 5 mě pobavil!:-D Mně blogger taky občas zlobí:-(

    OdpovědětVymazat
  7. Ona je nějaká nová verze? :O
    Já nesnáším změny. Třeba facebook, to mi dlouho trvalo než jsem si zvykla..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Záleží na tom, jestli jsi začala už na té nové nebo ještě na staré :))

      Vymazat
  8. Tak s tou prokrastinací a láskou k Brnu jsme na tom stejně :) A jsem ráda, že jsi zpátky ;)

    OdpovědětVymazat
  9. Ahojky, tak pozerám, že som sa rozhýbala neskoro. Teda kým som bola schopná zverejniť toto milé ocenenie a nominovať ťa, tak už ma niekto predbehol :))) Ale teda veľmi rada budem druhá, ktorá ti toto ocenie posiela. Rada zájdem na tvoj blog a nechávam sa inšpirovať.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc za milý komentář, také se zastavím :)

      Vymazat

Děkuji za každý Váš milý komentář :)