17. září 2011

Greek

Zdravím vás všechny! :)

Předem se omlouvám, moje smysly jsou dneska trochu přeslazené neboť...:
Už jsem tu jednou psala, že mám ráda seriály. Taky jsem se zmiňovala o seriálu Greek. Nikdo se neozval, že by ho znal, což mi přijde škoda, protože já ho právě dokoukala a nemůžu se zbavit pocitu, že byl úžasný! :)
Neni to žádné extra drama z lékařského prostředí, ani drama typu Gossip girl. Je to naprosto pohodový, řekla bych až romanticko-komediální seriál, který si vás ale rozhodně dokáže získat. Jak to chodí na vysokých školách v Americe ve skutečnosti, to opravdu nevím... toto je asi hodně přitažené za vlasy, nicméně řecké spolky nemusí být vůbec špatné. :)

Hlavních postav je několik, a každá je přitom úplně jiná. Moc se mi líbí, jak se vyvíjejí a nakonec dopadne všechno přesně tak, jak má být. :)
Mou nejoblíbenější postavou byl, (samozřejmě, protože jsem holka že :D) Cappie, oh. Jak jsem četla u jedné slečny na blogu, je to takový "ideální vysokoškolský partner". :-)) Rozhodně se s ním nenudíte, umí v pravý čas pobavit, uspořádat párty, být romantik nebo udělat životní rozhodnutí. Ach, dneska jsem nějaká přeslazená. :D (Oukéééj, občas zůstane stát s otevřenou pusou, což mě trošku štvalo, ale to mu odpustim :)) Jeho seriálová partnerka Casey... někdy sympatická, někdy méně... ale s Cappiem mají úžasnou chemii a jejich scény jsou nezapomenutelné. :)
/radši trošku poupravím ukázky, abyste si o mě nemysleli něco špatnýho :D/
Pokud na tyhle slaďáky moc nejste, v seriálu najdete taky pár šprtů smolařů, potvory převlečené za kamarádky nebo třeba gaye. :D A taky samozřejmě plno dobrých scén a zábavy.


Omlouvám se, pokud vás recenze seriálů třeba nudí, ale já jsem se tím prostě musela někde svěřit. :D Sakra, mám chuť to pustit znova, škola-neškola. :)

2 komentáře:

  1. no tak ta prva ukazka tak to ma celkom dost odradilo ale v ramci toho ze aj tak nemam co robit si to asi stiahnem..potrebujem pocuvat anglictinu :D...ja niesom ani zastanca serialov ako je gossip girl:D ako to bolo na mna vazne moc:D

    OdpovědětVymazat
  2. Jak na to teď koukám, asi jsem nezvolila dobrá videa, prostě jen euforie, že už jsem to dokoukala :D Radši to předělám ;)
    Pokud ale nemáš co dělat, je to fajn oddechovka :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý Váš milý komentář :)