11. září 2011

Kosmetika ELF 1.1

V poslední době je v Čechách na blozích, diskuzích a sociálních sítích hodně populární americká kosmetika (no americká... made in China, jak jinak taky, že...) Eyes Lips Face. Já osobně tuhle kosmetiku znám už docela dlouho (ve smyslu - vím o ní), ale z ciziny se mi to prostě nechtělo objednávat. A tak jsem, jako spousta dalších, neodolala a po spuštění českého e-shopu taky objednala.
Mám toho vlastně už docela dost, objednávek bylo hned několik, protože nikdy nemají na skladě všechno, co momentálně chci.
Dneska teda recenzi jen nakousnu a dokončím později. :)
Začnu s výrobky z řady Minerals. Jsou to všechno přírodní výrobky, ale taky bohužel nejdražší.

1. Minerální rtěnka - odstín Natural Nymph.
Rtěnky moc nepoužívám, ale chtěla jsem vyzkoušet nějakou nude barvu. Tak jsem k jedné z objednávek přihodila tuto. Řeknu vám, vyfotit reálný odstín této rtěnky je naprosto nadlidský úkol. Na sluníčku moc světlá, ve stínu tmavá. :) Takže ve skutečnosti je trošku sytější. Nicméně je to ale moc pěkná barva, hrozně se mi líbí. Balení těchto rtěnek je taky fajn, vypadá luxusně... teda do té doby, než se ošoupe a osahá - na to je docela náchylné. Výdrž je, řekla bych průměrná, jako klasické rtěnky z drogérie, nevysušuje ani nedělá ošklivý film na rtech. Ale jak říkám, na rtěnky odborník nejsem. :-) Pokud tedy chcete hezkou nude barvu, tak jí můžu jen doporučit.

2. Sada 4 bambusových štětců
Tohle je tak neuvěřitelně roztomilý! :-D Prostě jsem se do nich okamžitě zbláznila. Jak už napovídá název, jedná se o štětce s bambusovou rukojetí a syntetickými vlákny. Rukojeti jsou ale krátké a ideální na cesty, stejně tak jako praktická taštička. Jsou neskutečně jemné a příjemné na obličeji, jsou to určitě moje nejjemnější štětce jaké mám. Balení obsahuje Complexion brush - ten používám jako cestovní na pudr, tvářenku nebo bronzer, Concealer brush - používám na korektor a občas rozjasňovač, Blending eye brush - na stínování očních stínů a je v tom naprosto dokonalý a perfektní a nakonec Mini kabuki brush - cestovní kabuki do kabelky nebo na cesty...přiznám se ale, že jsem ho ještě pořádně nepoužila, pouze vyzkoušela na pudr. :)
Tyhle štětce určitě doporučuju jako cestovní, nebo jako levnější variantu. Jsou skvělé a heboučké. :)

3. Kolekce dvou minerálních očních stínů se štětcem - green field
Tahle sada se mi hrozně líbila a hrozně jsem chtěla vyzkoušet minerální stíny, protože jsem s nima neměla žádnou zkušenost. Jsou to dva odstíny - outdoorsy a earthy. Ve skutečnosti jsou výraznější než na fotce a jsou hodně lesklé a třpytivé, což mi ale vyhovuje. Jsou to vážně hezké barvy. Odstín outdoorsy je na očích dost tmavý, takže kdo nerad tmavé stíny, tyto nedoporučuju. Zklamal mě ale štětec. Myslela jsem si, že to bude taky ten bambusový z minerální řady. No...neni... je to nějaký obyčejnější Eyeshadow brush, nikoli ten, který je na obrázku... a není bambusový, rukojeť je obyčejné nalakované dřevo. Ale špatný není, to určitě ne...mám i horší. Ale obrázek klame, tak pozor na to. :-/

Tak to je asi všechno, co z minerální řady zatím vlastním. Zítra přidám řadu Essentials, jen co to nafotím. :)
L.

4 komentáře:

  1. rtěnku taky mám, akorát jiný odstín a v hodnocení s tebou souhlasím. těmi štětci jsi mě hodně navnadila, popřemýšlím o nich při další objednávce. a minerální (sypké) stíny moc nemusím, mám je vždycky všude rozsypané :-)
    PS: zítra se těším na řadu Essentials

    OdpovědětVymazat
  2. Tech stínů jsem se taky bála, že budou všude, jen ne tam, kde mají být. :D Zatím ale v pohodě. :) A ty štětce si nemůžu vynachválit, určitě je zkus. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ta rtěnka mě zaujala, jelikož sháním nějakou nude barvu. Chtěla jsem si pořídit tu od Essence, ale bohužel je teď všude vyprodaná, tak pokud neseženu ji, tak určitě koupím tudle:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak tu od Essence taky chci, jen se pořád ne a ne dostat do rossmanna! :/ :) Kdyžtak pak porovnám :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý Váš milý komentář :)