11. září 2011

Seriály a já

Vysoká škola = seriálový maraton. Já snad neznám vysokoškoláka, který nesleduje ani jeden seriál. Klasika - válíte se na koleji a nemáte co dělat celé odpoledne, a tak sledujete jeden díl za druhým. (No dobře, občas si aj něco přečtu. :)) Momentálně jsem si oblíbila dva seriály, takové lehčí - na léto. :D Oba jsou z produkce ABC Family, miluju jejich seriály!

Prvním z nich je seriál Greek. Nejdřív jsem si řikala "další teenagerská kravina, to snad nebudu ani zapínat". Nakonec se z toho vyklubal moc fajn seriál, který je založený v podstatě na systému řeckých spolků na amerických vysokých školách. Jako oddychovku určitě doporučuju! (A to ani nemluvím o Cappiem, jedné z hlavních postav, toho si snad musí oblíbit každý. :D)


Mým druhým letním oblíbencem je seriál Pretty Little Liars. No, dobře, tak tohle je trošku teen seriál, hlavně proto, že hlavní představitelky jsou ještě na střední škole. Nicméně není to vůbec špatný seriál s velkou záhadou v podobě zavražděné kamarádky a tajemné -A-. Je natočený podle stejnojmenné knížky, kterou už jsem si z nudy u vody taky přečetla. :)

Znáte? Sledujete? Nebo máte jiný vkus? :)
L.

8 komentářů:

  1. na seriál Pretty Little Liars se chystám už docela dlouho, hodně mě zaujal podle recenzí :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak šup na něj :) Teď je teda zrovna půlroční pauza v druhé sérii, což mě neskutečně vytáčí! :D

    OdpovědětVymazat
  3. Aaa PLL to je moje :) mám ho ráda, druhý neznám.. ale tak třeba taky někdy zkusím.. a jak říkáš vysoká škola = seriálový maraton :D i když teda na koleji nebydlím.. :D

    OdpovědětVymazat
  4. Já už teda letos na koleji taky nebudu, ale o to větší klid bude na seriály. :D Taky je docela fajn ten jejich nový seriál - The lying game :)

    OdpovědětVymazat
  5. Pretty Little Liars - tak tento seriál zní dost lákavě, takže řeknu příteli, ať mi ho stahne ve škole (mají tam děsně rychlej internet a film má stažený za 5 minut:D )
    A co se mých oblíbených seriálů týče, miluju Gilmorova děvčata, How I met your mother, Červený trpaslík, IT crowd, The big bang theory .. Miluju seriály:D

    OdpovědětVymazat
  6. Určitě na to mrkni, nebudeš litovat :) a Gilmorky jsou taky jeden z mých nejoblíbenějších seriálů ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Já jedině Červený trpaslík (zpaměti), teď himym a futurama (příležitostně na primě cool) ale jdu už do školy a nebude už nic. v Brně mám jinou zábavu než TV :D

    OdpovědětVymazat
  8. Chmmm, to já mám v Brně právě až nadbytek času. Rozhodně u toho ale nesedím každý den :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý Váš milý komentář :)