16. září 2011

Zase ten Elf

Pěkný večer...
Tak jsem dneska vyměnila hospodu za objednávání další kosmetiky. (Co to o mě asi vypovídá... :)) - aneb Elf zase naskladňoval zboží. Ale to asi většině z vás nemusím povídat, že? :D Hlavně ještě spustili tu slevu...ach, 27 korun za základní řadu? No proboha, to tam přece nemůžu nechat! A tak jsem zase odesílala objednávku asi s 12 kusy. Nevim ani, proč to vlastně dělám, když vím, že ta kvalita Essentials není nic moc. Prostě jen musim naprosto všechno vyzkoušet, jsem hrozná. :)

No jinak - ještě jsem vám neukazovala svou paletku/pudr Complexion perfection...


Skoro ji totiž nepoužívám. Důvod proč jsem si ji koupila je ten, že mám docela flekatý obličej. Tahle paletka by měla barvu alespoň trošku sjednotit, dále pak fungovat jako transparentní pudr. Jako pudr mi moc nevyhovuje, protože není úplně průhledný, nechá trochu křídovitou tvář. Mamka se mě dokonce ptala, jestli mi neni špatně, že vypadám nějak zeleně. A on to Elf. :) Pleť mám mastnou, takže to vůbec nepřipadá v úvahu - výdrž nemá. A to barevné sjednocení... možná na "méně flekaté lidi" :D. Já teda pozoruju jen křídu :)) Moc rozdíl v tech barvách není, ale na nějaké to jednotlivé použití (na kruhy pod očima, červená místa) to někomu stačit může. Plus tomu dávám za krásné balení s luxusně velkým zrcátkem a taky za to, že je po něm pleť krásně heboučká na dotek i pohled. Využití téhle paletky vidím asi jako transparentní pudr do kabelky, to by snad šlo. :-)


Co vy a naskladnění a sleva od Elfu? Podlehly jste jako já? :))

9 komentářů:

  1. Elf rada nemam:-( Prijde mi, ze produkty co se od nich daji pouzit by se dali spocitat na jedne ruce. Kompenzuji to sice nizkou cenou, ale naco mit doma 10 produktu na nic, kdyz za tu cenu potom mohl mit clovek 1 kvalitni :-) Jediny co od nich chci jeste vyzkouset jsou stetce.

    OdpovědětVymazat
  2. já jsem včera taky objednávala. skončilo to na 19 položkách (3 pro kamarádku)... já mám ELF ráda a i v základní řadě se dají najít skvělé věci - nedám dopustit na lesk na rty v tubě a ultra zářivý lesk

    OdpovědětVymazat
  3. no ja som od tejto paletky cakala tiez viac a teda vyzraznejsie tie farbicky nie uplne kriedove...

    OdpovědětVymazat
  4. S flakatou tvárou mám problém aj ja. Hlavne čo sa týka začervenania. Vyskúšala som rôzne krémiky, púdre... Jednoducho všetko možné aj nemožné ale najväčší dojem na mňa spravil L´Oréal Studio Secrets - Anti redness primer. Doteraz žiadny kozmetický produkt na mňa nespravil tak obrovský dojem.

    OdpovědětVymazat
  5. PlumFoolery: já třeba ráda zkouším nové věci, k tomu mi ta cena právě vyhovuje :) Ale štětce jsou fajn, když si teda odmyslím tu základní řadu, tam je dobrý asi jen ten na make-up. :)

    Jitulikaaa: lesk v tubě je super, ten taky můžu :)

    OdpovědětVymazat
  6. evie: že? no taky jsem to čekala lepší... hlavně teda podle tech dobrých recenzí všude...

    Ruby: Tak o tom primeru už slyším podruhé! Musim ho teda taky zkusit :)

    OdpovědětVymazat
  7. ja som este elf kozmetiku nevyskusala..predava sa na slovensku?tu v eire nie cize..nom ale ako tak pozeram tak som o nic neprisla:)

    OdpovědětVymazat
  8. Nicola: prodává se jen na internetu a máte taky svůj e-hop :) http://www.elfkozmetika.sk/
    Některé věci ale vážně stojí za vyzkoušení ;)

    OdpovědětVymazat
  9. Ja nemozem odolat tym elf lakom. Asi idem objednavat Twinkle, mint cream a ak budem chciet este viac tak bud lilac alebo gum pink. A mne ta paletka nezanechava stopy....

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý Váš milý komentář :)