30. října 2011

Dilema dne s Niveou

Dneska byl náročný den... ale ne, nebudu si tu dneska zase stěžovat, nebojte se. :) Dělala jsem tolik věcí, že vás s tím zatěžovat nebudu. Vlastně alespoň jedna věc - jen jsem tak letmo nakoukla do DM (hlídám cenu jednoho výrobku) a příjemně mě tam překvapil stojan s kosmetikou Essence. No hurá, konečně nemusím přes celé město do Rossmanna. No ale nic, to jen tak mimochodem :)

Chci vám tady totiž poreferovat o jistém výrobku od značky Nivea. jsou to zkrátka a dobře čistící náplasti. Dlouho jsem nějaké sháněla a nakonec vybrala tyto ne zrovna nejlevnější (moc na výběr není, věřte mi).
Jsou to tedy čistící náplasti na nos, bradu a čelo, které mají za úkol vyčistit do hloubky póry a zbavit vás černých teček. Stačí si jen namočit ona místa na obličeji vodou, sloupnout textilní náplast z fólie a přiložit ji na pleť, potom nechat čtvrt hodinky zaschnout a sloupnout.


  • Co vlastně slibují? Ve zkratce - šetrnost, citrónovou vůni, jemný a dobře přilnavý materiál a vykouzlení čisté a svěží pleti. 
  • A co dodrží? Nevoní, takže vůně to nebude. Póry opravdu vyčistí, vypnou pleť a póry uvolní, je to takový osvěžující pocit :-D.
  • Co mi na nich vadí? Rozhodně poměr cena/množství. Za nějakých 169 korun (nevím už přesně) dostanete 4 náplasti na nos, 2 na bradu a 2 na čelo. Při tom, co doporučují na krabičce, by se měly náplasti používat až dvakrát týdně, což vychází na dva týdny čistého nosu, zatímco pouze týden čisté brady a čela. :-D
  • A v čem vlastně spočívá moje dilema? Nesnáším lesklý nos! Tyhle náplasti vám totiž kromě mazu z pórů nosu odstraní i všechny ty drobounké obličejové chloupky a navíc pleť vypne, takže máte po použití nos lesklý jako od oleje, čehož se těžko zbavuje několik dní. Takže co si vybrat - čistý a lesklý nos... nebo matný a zaneřáděný nos? :-D
Pokud tedy ještě někdy do nějakých půjdu, zkusím něco levnějšího jako třeba Balea. :)

11 komentářů:

  1. Presne tieto isté som ja raz našla u sestry a tak som vyskúšala jeden na nos. Bola som fakt ohromená, keď som sa po odlepení pozrela na tú náplasť, bolo na nej niekoľko taký malých uhríkov. Je to skvelá vec podľa mňa, no tá cena by mohla byť nižšia :/

    OdpovědětVymazat
  2. no tak ten nostek sa da napudrovat..ja sa pudruje 5x za den bo som leskla az-az..ale ak ich uvidim tak si uch urcite kupim...

    OdpovědětVymazat
  3. Tomuhle jsem nikdy moc nevěřila, takže mě docela překvapuje, že to funguje... :D
    Každopádně ta cena je sice docela vysoká, ale překvapuje mě to nepoměrné množství... :D

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem kdysi nad nimi váhala v drogerii, ale taky se mi nelíbí poměr ceny a množství, tak jsem si je nevzala.

    OdpovědětVymazat
  5. v kterém tom dm je to essence, prosím??? :P

    OdpovědětVymazat
  6. Já už jsem nad tím taky nějakou dobu váhala, ale cena mě vždy zaručeně odradila :D

    OdpovědětVymazat
  7. Super, děkuju za tip, tento výrobek neznám a zní to dost dobře. dík

    Na blogu zrovna pořádám giveaway, třeba se budeš chtít zúčastnit http://marketatrpisovska.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  8. Laura: To máš pravdu, po odlepení jsem se taky docela divila :) Na vyčištění je to opravdu fajn věc.

    Nicola: Taky se pořád pudruju, jenže tohle je takový jiný druh lesknutí. Není to mastné, je to zkrátka úplně hladké. :D

    Kyky: Dřív to právě měla mamka a já to nemohla dlouho sehnat, taky jsem tomu ale ze začátku moc nevěřila. :)

    ebuu: Mrkni v Anglii, třeba najdeš levnější variantu ;)

    Lucia: Tohle bylo zrovna doma v Jihlavě :D Ale viděla jsem už připravený stojan i na Masarykově, tak už tam asi taky bude.

    Eva Doom: No, pravda, na vyzkoušení je to docela zbytečně drahé :(

    Markéta Trpišovská: Rozhodně se na blog nejméně podívám ;)

    OdpovědětVymazat
  9. ja som mala tieto a tusim aj nejake nezname (tie vysli lacnejsie), zda sa mi, ze nieco take robi aj essence? ale tieto niveove-dost zalezi ich dobre nalepit, inak je to bez ucinku a ja som zas taky velky rozdiel nevidela, co som bola prekvapena bol napr. krem na umyvanie tvare od essence ma aj take granulky a tie mi pory vycistili, ale od lush ocean salt tiez dobry:)

    OdpovědětVymazat
  10. Fúha, o tomto som nikdy nepočula :D. Ale znie to dobre, aj napriek tomu lesklému nosu (lepšie ako vyrážky), asi si to v najbližšej dobe zaobstarám, ale skúsim skôr niečo lacnejšie, keďže teraz šetrím :D.

    OdpovědětVymazat
  11. evie: od Essence jsem nikdy nic z péče o pleť neměla, ale chystám se to taky někdy vyzkoušet.

    LuLu: To jsem zvědavá, co levnějšího pořídíš ;)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý Váš milý komentář :)