30. října 2011

New York Color - co ano a co zase ne :)

Dnešní příspěvek bych chtěla věnovat značce New York Color (ne že by si to nějak výrazně zasloužila, ale o tom dále). Vlastním od nich takový odkaždéhotrochu mix.


Fotit se zřejmě nechtěl lak na nehty, který jste v akci mohli vidět v tomhle postu, proto na skupinovce chybí. :)
Na NYC už určitě většina z vás (až na jednu nejmenovanou blogerku, ona určitě ví :D) v Rossmannu minimálně zahlídla. (Kdo přece jenom ne, můžete nakouknout na jejich oficiální stránky.) Vůbec bych se ale nedivila, kdybyste od nich nic nevlastnili. Mně totiž značka nebyla ze začátků vůbec sympatická a to ani výrobkama, ani cenama (ty jsou velice příznivé, ale co za ně vlastně dostaneme?). Postupem času se u mě ale stejně něco nalézá. :))


Tvářenka - odstín 651 Riverside Rose

Začnu asi tím, co jsem si pořídila jako první. Zrovna jsem sháněla novou tvářenku v takové lehké neutrální barvě a tohle balení se mi líbilo. Bohužel je tahle věc taky důvod, proč jsem na ostatní hned ze začátku úplně zanevřela.
Aktuální cena je 85 korun a získáte za ní 8,1 g. Balení je fajn - klasické otvírání krabičky se štětečkem (ten už se mi někam ztratil) pod produktem. Tohle balení mám radši než třeba otevírání krajkové tvářenky od Dermacolu, kde vždycky někam zahodím víčko a nevím kam.
Nasmála jsem se, když jsem si na stránkách přečetla toto: "Tvářenka zalije tvé tváře ruměncem jako při prvním políbení z lásky". Proboha, to má být jako co? :D Nejhorší na tom ale je, že se žádný ruměnec nekonal. Štětcem musíte v produktu rejdit jako zběsilí abyste vůbec nabrali alespoň trochu, a nakonec na tváři stejně nemáte absolutně nic. Pokud tedy nemáte ráno přebytek času na deset vrstev tvářenky, aby tam alespoň něco bylo, tak téhle se obloukem vyhněte. Prostě ne, absolutně ne.


Rtěnka - odstín 420 Mousse


Na dlouhou dobu jste tedy jejich stojan naprosto míjela. Nedávno ale můj pohled zachytila cedulka se slevou rtěnek. Mají je v Rossmannu v akci docela často za 39 korun, teď myslím tam bude zase. Tak jsem tam jen tak nakoukla a hle!, našla jsem přesně ten odstín, který jsem dlouho nemohla nikde sehnat. Je to odstín Mousse, taková hnědo-nude barvička s lehounký shimmerem, ale opravdu jen zlehka.
Na to jaké jsem měla z téhle rtěnky obavy mě vážně hodně překvapila. Musím říct, že mi vyhovuje daleko víc než rtěnky od Essence, Elfu nebo Rimmelu. Není nijak extra hydratační, ale rozhodně mi rty nevysušuje. Vydrží pití a menší svačinku, bez toho jsem to nějak nezkoumala, ale rozhodně si na rtech nějakou dobu pobude. Vůně klasicky rtěnková, jinak je ale na rtech moc příjemná
Takže za tech 39 korun opravdu potěšila, hlavně tedy těma odstínama, ty se mi moc líbí a asi pořídím ještě další.


Tužka na oči a obočí - odstín 921 Jet Black


Po dobré zkušenosti s rtěnkou ale přišlo další zklamání v podobě tužky na oči. Má to být tužka na oči a obočí, hmm. Já mám černou, takže na obočí ji ani zkoušet nebudu, ale na oči ji taky doporučit nejde. Jednak mi vadí, že je poměrně dlouhá (což ale neznamená, že získáte víc produktu) a tak se mi nikam do taštičky nevejde, jenže ona je taky... zkrátka "suchá". Špatně barví, musíte s ní na očích dřít a stejně získáte jen tmavší šedou místo černé. 
V tomhle případě rozhodně vyhozených čtyřicet korun. 


Oční stíny - odstín 796B Queens Boulevard


Posledním výrobkem je "quartet očních stínů". Koupila jsem si je taky v akci tuším za 70 korun. A to vlastně jen kvůli jedné barvě a to té fialové úplně napravo. Celkově se mi líbí moc balení, byla tam fólie s popisem stínů k vytvoření kouřového líčení a taky aplikátor, který sice nepoužívám, ale zhodnotila bych ho jako dobrý k vykreslování, protože je to opravdu mrňousek. Co se týká pigmentace stínů, tak ta není nic moc. Jediný stín, který hezky barví je právě ten můj fialový, cha! :D Používat se ale rozhodně na denní líčení dají. Výdrž s dobrou bází celý den, bez ní jsem to raději nezkoušela. Kvalita tady asi odpovídá ceně. 


A ještě jednou pěkně na ruce:


 Omlouvám se za otočení, blogger je na toto specialista.

A tak tedy...
Co ano? Za zkoušku rozhodně stojí rtěnky a laky.
Co ne? Proboha, tvářenkám a tužkám se vyhýbejte. Pudrům a make-upům bych taky moc nevěřila, ale pokud máte zkušenosti, rozhodně se podělte v komentářích, budu moc ráda. ;)


Pokud tedy něco od NYC vlastníte, rozhodně jsem zvědavá jak jste spokojení. :)

17 komentářů:

  1. Já vlastním jednu rtěnku, která extra nevydrží a rty ani nehydratuje, ale za ty peníze co čekat. Pak vlastním sypký pudr, ten je fajn. Pak bílou tužku na oči, kterou moc nevyužiji, takže mi stačí i když to není žádný zázrak. No a naposled vlastním laky na nehty, které mi vyhovují! To je snad vše :)

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuju za tipy, tvářenku jsem si zrovna chtěla kupovat, tak aspoň vím, že se mám porozhlídnout po jiné :)

    OdpovědětVymazat
  3. amazing blog!!!!i'm following you!!if you like mine,do the same!!!

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuji ti moc za tento článek! Já měla zálusk na stejné stíny, jako tu máš ty, týdny jsem kolem nich chodila a dneska jsem si je chtěla koupit :-). Určitě bych je v krámu nezkoušela a souhlasím s tvým názorem na ně.
    Jinak mám doma jeden NYC lak a výdrž s bezbarvým horním lakem mi přijde OK.
    Jsem 39. pravidelným čtenářem :-).
    PS: Mám doma ty samé proužky od Nivey a nenašla jsem nikde levnější a stejně dobrou variantu produktu.

    OdpovědětVymazat
  5. Mám rtěnku a musím říct, že je fajn..vydrží na rtech, nevysušuje..laky mám asi 4 a taky fajn..jinak mě zatím nic naláká..jo a měla jsem tužku na oči a hrůza vůbec nekreslila..takže souhlasím s názorem :)

    OdpovědětVymazat
  6. ebuu: Bohužel, většina jejich výrobků bude asi odpovídat ceně :(

    Claire: Zkus Dermacol s nepraktickým víčkem, ta je moc fajn :-D

    Cherry: Nemáš vůbec za co, já jsem vždycky hrozně ráda, když ta recenze někomu pomůže. :) S lakem souhlasím a ta Nivea mě hrozně štve, je to fajn věc, ale za moc peněz :/

    OdpovědětVymazat
  7. Hmm, na tu tvářenku jsem měla zrovna spadeno, takže jsem moc ráda, ušetřených 85 korun... :)

    OdpovědětVymazat
  8. tenhle článek se ti moc povedl :-) já mám rtěnku ve stejném odstínu a souhlasím s tebou. pak mám ještě jednu sytě růžovou nebo co to je za barvu, několik laků - jsem spokojená s těmi s dlouhým víčkem, s tím krátkým to je děs běs. a paletku mám taky, v jiném odstínu a ta je pigmentovaná dobře a jsem s ní spokojená. ale to je asi tak všechno,co mě od téhle značky zaujalo.s pudry a make-upy se mi experimentovat nechce,ty fixi mě taky nelákají, přestože každá třetí blogerka ji má... ještě možná někdy zkusím nějaký lesk,ale to bude asi tak všechno :-)

    OdpovědětVymazat
  9. nic nevlastním a asi ani nikdy nebudu :D stíny vypadají v krabičce skvěle, dokonce bych na ně i naletěla, ale na kůži děs běs... :(

    OdpovědětVymazat
  10. fantastic post!!i'm following you!!if you like mine, do the same!!!!

    www.zagufashion.com

    OdpovědětVymazat
  11. Mám stejný odstín tvářenky. Díkybohu byla v akci snad za 50. A ano, je málo pigmentovaná... V zimě jsem bledule tak možná bude něco vidět :D A když ne, tak aspon nemusim mit obavy ze jsem Marfuša. Jak vidím ty stíny,t ak pigmentace je někde na bodě mrazu :(

    OdpovědětVymazat
  12. Kyky: Rozhodně investuj do jiné. Brr, nikdy víc :)

    Jitulikaaa: Přesně jak říkáš - fixa mě neláká a pudrů a make-upů se bojím. :-D Škoda, že mají těch laků tak málo odstínů :(

    Lucia: Já jsem si to myslela :-D

    Lucinda: Taky nemám bůhví jak tmavou pleť, ale nikde nic :-D stíny taky trošku nezvládají, ale co se dá dělat :)

    OdpovědětVymazat
  13. Mám zkušenost s tvářenkou a potvzuji hrůza.:D
    Trochu mi příjde jako nekrycí pudr.:D

    Jj vejde,jednou za měsíc ji,ale měním za krosnu nebo kufr.:)

    OdpovědětVymazat
  14. S rtěnkou souhlasím,mám odstín 419 a spokojenost, na rtech nevypadá tak narůžověle,takže super efekt. Nic jiného mě neláká a po tvářenkách Dermacol a Catrice už nemám chuť zkoušet nic nového,zůstanu těm dvěma určitě hoodně dlouho věrná.

    OdpovědětVymazat
  15. Mám rtěnku, podobný odstín jako ty, a jsem celkem spokojená až na to, že docela vysušuje. Ale to balzám spraví, takže v pohodě :) Pak ještě pár laků, ale ty se kvalitou liší kus od kusu a na nic jiného jsem zatím neměla odvahu ))

    OdpovědětVymazat
  16. taky mě zaujaly ty stíny, ale když jsem šáhla na testr a barva mi nezůstala ani na prstu, od koupi jsem upustila.. Mají nádherné barvy a jejich stojan mě vždy láká, jenže s kvalitou už to (u stínů) tak krásné není

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý Váš milý komentář :)