8. října 2011

Rekord, choroba, výlet a balzám.

-> Tak. Páteční večer jsem strávila doma v teple... něco na mě totiž leze. Nesnáším to už teď, a to se to zatím jen plíží. Já vůbec tak celkově posbírám všechny choroby, které jsou kolem mě. Zrovna jako na potvoru to na mě vleze teď, když se chystáme s přítelem na víkend na výlet (kam nevím, že prej překvápko...). No snad to já přežiju a bacily nikoliv. Omluvte tedy mírnou mezeru v příspěvcích.
-> Musím se s vámi taky podělit o dnešní malý rekord. Dnes vás můj blog zobrazilo celkem 97 a to je zatím nejvíc dušiček, co sem kdy zabloudilo. Jsem moc ráda. :) Juch, juch!
-> No a nakonec taková malá blbůstka, které jsem neodolala v DM. Balzám značky Princezna Kouzelná víla. :-D Ano, je to dětský balzám.... lépe řečeno holčičkovský. :)) Krásně jahůdkově voní a je správně infantilní. :) Přesně pro mě!

7 komentářů:

  1. ten musí moc dobře chutnat! :D taky jsem teď byla nemocná a nemusím ani říkat, co za hrůzu to jo! :( tak, ať se vám překvápko i tak vydaří! ;)
    p.s. včera byl nějaký rekordní den obecně :D

    OdpovědětVymazat
  2. jeej to musi byt super!
    http://cookieswardrobe.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. Jééé ten balzám vypadá skvěle! :D tak se brzy uzdrav! Na mě od včerejška taky něco vlezlo, achjo, zrovna teďka to nejmíň potřebuju! :-/ a moc moc moc gratuluji k návštěvnosti! ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak hlavně, aby ti zase brzo bylo líp. ;) A moc vám všem závidím, že můžete rtěnky, lesky a všecky tady ty blbůstky, chjo...

    OdpovědětVymazat
  5. Jé, dámy, děkuju za komentáře :))

    OdpovědětVymazat
  6. já chci ten bylzám koupit ségře ateď vim že ho fakt koupim :-DDD
    http://kis-sik.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý Váš milý komentář :)