17. října 2011

Hlavně se učesat!

Zdravím vás,

jaký jste měli týden? Já, řekněme, nic moc... teda spíš nic, než moc. Nemoc tedy už naštěstí ustupuje, takže už není mým nejlepším kamarádem balík kapesníků a dokonce i Paralen už mi dal sbohem. Velice dobře se ale snášíme s horkým bylinkovým čajem, ten se mnou asi pobude déle. Ale vážně, vždycky jsem k němu měla odpor, ale teď jsem si ho oblíbila. Čerstvé oregáno, meduňka, šalvěj a lžíce medu. <3

Dnešek jsem totálně zazdila - zapomněla jsem doma půlku věcí a na privátě jsem se neměla ani čím učesat. A tak jsem naběhla do nejbližšího Tesca pro hřeben nebo alespoň jeho náhražku. No, nelíbil se mi ani jeden a tak jsem ještě zkusila DM. (Jo, mám celkem štěstí na to, že pokud něco sháním, hned to seženu.) A tam stál takový ten stojan, znáte to... "Všechno musí pryč" nebo jak tomu říkají. A tam se povalovaly dva kartáče. Přiznávám, že nevím, co je na vlasy vhodné a co ne, co je ničí a láme a co je zase neničí. A tak jsem si jeden vzala. Vypadal sice jako na vyčesávání psů a taky už v něm bylo pár vlasů od nenechavců přede mnou, ale co, když je ve slevě... A tak vám ho zde slavnostně představuju!


Čím se češete vy? Jaké jsou vaše nároky na hřeben? :)
Já mám teda jen dva - aby byl skladný a všude se vešel, a taky samozřejmě aby rozčesal ty moje nitě na hlavě. :) Tenhle, myslim, splňuje oboje.


Následující týden bude asi hektický, takže se předem omlouvám, že toho moc nepřibude, ale budu se snažit. Zkrátka takový kolotoč škola - práce - škola - práce. (No, co si budem povídat, určitě si na nějaký ten nákup čas najdu, to zase jo. :-))

12 komentářů:

  1. Tenhle podobný mám z DM taky. Je z části z kančích štětin a řekla bych, že je celkem dobrý ;). Pořád lepší, než si rvát vlasy nějakým plastovým hřebenem.

    OdpovědětVymazat
  2. tohle absolutně neřeším a učešu se prvním na co sáhnu :D možná kdybych to řešila tak nebudu mít vlasy tak zničené :D a tady je odpověď http://kavarenskapovalecka.blogspot.com/2011/10/wellaton-aneb-odkdy-je-kakao-zrzave.html#comments .)

    OdpovědětVymazat
  3. ja som momentalne spokojna s tangle teezerom, prirodne stetiny mi robili akosi rozlietane tie drobne vlasky, mala som pocit,ze mi ich osklbava, a inak pouzivam aj ten taky kalsicky plastovy hreben:)

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám doma i u přítele dřevěný kartáč. Používám je už od základky a jsem s nima hrozně spokojená. Byla jsem asi před rokem u vlasové specialistky, protože mi hrozně vypadávaly vlasy a kromě šamponů a častých návštěv kadeřnice mi doporučila kartáče z přírodních materiálů :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tenhle je suprovej :) Mám ho taky, ani moc netahá a dobře rozčeše :)

    OdpovědětVymazat
  6. Bezega: takže se češu divočákem? :-D

    Lucia: Já to právě taky nikdy neřešila, možná na tom něco bude :D

    evie: Ten je super, ale trošku zbytečně drahý na mě :))

    Eve.H: Tak hlavně že jsi spokojená, já dřevěný asi nikdy neměla...

    Karas: Tak to je fajn, že jsi s ním spokojená ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Děkuji za komentář.:)
    Mám poměrně dlouho školu,většinou do 4.Takže většinou vybírám místa někde v okolí školy nebo intru.:)
    Takže třeba Petrov.

    OdpovědětVymazat
  8. Já mám Tangle Teezer a ten opravdu rozčeše všechno a všude se vejde. A když ti i tak bude připadat velký, tak si můžeš pořídit jen ten na cestování :)!

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj, botky mě stály něco málo pod 1000,-. Ale jsem moc spokojená. Chodím v nich už třetí den.

    OdpovědětVymazat
  10. Vypada dobre! A ja od te doby co mam tangle teezer odmitam na sve vlasy pouzit cokoli jineho!

    OdpovědětVymazat
  11. Vypadá teda dobře, já mám úplně obyčejný plastový z DM. Chtěla bych si koupit jinačí, jenže za něj nechci vyhodit moc peněz. Docela mě láká tangle teezer, ale nevím no. Já žádné cuchance ani nemám, takže můžu použít cokoliv :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý Váš milý komentář :)