12. listopadu 2011

Taky už to něco chtělo...

Zdravím všechny moje milé pravidelné čtenáře. (Kterých už je tu 55, ačkoli nevím jak je to možné, protože...co tady vlastně čtete, když tu nic nového není? :D Ale ne, neodrazuju vás, to rozhodně ne, moc mě to číslo potěšilo.)
Důvod malé frekvence příspěvků je v první řadě hodně práce do školy. Ano, je to tak, i já tuhle výmluvu-nevýmluvu použiju, protože tomu tak skutečně je. Zase ale nemůžu tvrdit, že bych neměla volnou ani minutku. O nějakou tu zábavu se zase obírat nenechám. Taky jsem dost líná, ale znáte to... venku přituhuje a vám se chce akorát tak sednout (spíš lehnout) k filmu a čaji.
(normálně cizí obrázky nepouživám, nicméně vyfotit horký čaj je nemožné :D)
Ještě do nedávna jsem koukala na kupu seriálů. Za jeden den jsem stihla spořádat klidně půl série a vůbec mi nedělalo problém se u toho celý den válet. Jak se ale přehoupla půlka semestru a já neměla do školy ještě nic hotové, řekla jsem si dost, už žádný další seriál. A dokonce se mi to i dařilo dodržovat, ale.... nedávno mi kámoška pustila šílenost jménem "Mama, ožeň ma". Takovéto typy pořadů jsem nikdy nesledovala, přišlo mi to naaranžované a nepřirozené a... zkrátka se mi to nikdy nelíbilo. Po tom, co jsem si pustila tohle, jsem byla ale naprosto v šoku. Jak někteří lidé žijou, jak se chovají, naprosto všechno mi přišlo nenormální. Samozřejmě jsem čekala nějaké "mamánky", ale co je moc - to je moc. A tak to tedy každý týden pravidelně sleduju, abych zjistila co a jak. :) Pokud tenhle pořad neznáte, můžete na jeho díly mrknout tady, snad nebudete tak v šoku jako já.


Ještě tedy na konec doplním (resp. se pochlubím), jak jsem si nakoupila ve (mém historicky prvním) výprodeji od essence skoro celou kolekci urban messages. Kdo by to byl řekl, že za plnou cenu se mi nebude líbit ani jeden lak, nicméně za 4,90 se mi budou líbit všechny, hmm... zajímavé :-D (tady měla být fotka, blogger ale odmítl spolupracovat :/) 
Na zítra již slibuji kosmetický příspěvek. (Já vím, že slibovat se nemá, ale já ho tu skutečně mám :)

Co vy? Sledujete pořady typu "divný mamánek si snaží najít babu"? :))

6 komentářů:

  1. Já závidím všem, kdo něco uloví za 4,90, já vždycky přijdu jen k vybrakovanými stojanu :D

    OdpovědětVymazat
  2. Mama ožeň ma jsem sledovala od začátku a vždycky jsem se královsky bavila, je to prostě skvost:-D bohužel Češi takové reality show dělat neumí. No ale nakazila jsem tím kámošky, ty to roznesly dál a tak mám radost, že jsem tenhle pořad taky proslavila. Všichni jsou nadšení:-D

    OdpovědětVymazat
  3. mama ozen ma, od toho sa nikdy neviem odtrhnut, vzdy sa zadusam smiechom, ale na druhej strane mi je tych ludi aj luto... a tie vypredaje za 4,90 zavidim, u nas radsej predavacky veci vyhodia, ako by ich mali takto lacno predat.

    OdpovědětVymazat
  4. nebudu na ten odkaz ani klikat...přece jenom povinností je dost a tohle by mohlo dost narušit časový plán...:D

    OdpovědětVymazat
  5. Mína: Taky jsem vždycky jen záviděla... na tenhle jsem narazila prvně a z té radosti jsem hned všechno vykoupila. :D

    Návštěvnice: Přesně tak, Češi to neumí. Ty průpovídky k tomu jsou naprosto bezkonkurenční a ty v tech českých chybí. :))

    Geisha*: Nejdřív mi jich taky bylo líto, ale nakonec jsem zjistila, že většina z nich si za to může sama a dokonce si v tom i libují, tak nevím. :/

    Luc, jen si klikni, neostýchej se :-D

    OdpovědětVymazat
  6. Výprodeje za 4,90 jsou super, ale taky většinou když příjdu, tak je to dost přebraný, takže když, tak si koupim většinou nějaký lak na nehty
    A ta reality show- slyšela jsem o tom a asi se teda půjdu pro zajímavost na to mrknout :-D
    A little bit of fashion

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý Váš milý komentář :)