16. března 2012

Ještě jsem (snad) neumřela

Zdravím vás strašně moc. Možná i víc.

Nějakou dobu /ehm, čtyři měsíce, ehm/ jsem se neozvala, a tak jsem se rozhodla dát o sobě vědět. Jen tak, že žiju... a že plánuju pokračovat v psaní blogu. :) 
Důvodů, proč jsem přestala psát je víc a myslím, že by vás to ani nezajímalo. Řeknu asi jen to, že jsem o pět kilo, pár přátel, chlapa a kopu starostí lehčí,... přestěhovala jsem a teď bydlím se čtyřma čistotnýma (věřte nebo ne) klukama /:D/. A je mi tak fajn. :)
A nemyslete si, že vaše blogy nečtu! Pravda, musela jsem to projednotit, sledovala jsem blogů hrozně moc.. ale teď čtu jen to, co mě zajímá a od těch, kteří mě baví! Jen jsem se nějak zdržovala komentářů... (přiznávám, bylo mi trapné komentovat a přitom blog nechávat ležet ladem :D)

A tak jsem si řekla že je škoda nechat blog jen tak zahálet, když je tu 70 pravidelných čtenářů a určitě si zaslouží nějaké to čtení :) Využiju teda svojí nemoci, která si na mě zasedla zrovna když je venku tak nádherně (!!!) a pustim se znovu do toho. :)


11 komentářů:

  1. prajem pekný nový začiatok :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to držím palce v začátcích! :)
    Čistotní kluci? Kde je seženu? :D
    Už se moc těším na nové články! ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc :)
      Vůbec nevím jestli jsou čistotní kluci ještě na skladě :D

      Vymazat
  3. jé tak to ti přeji všechno nejlepší do začátku.

    já jsem vždycky chtěla bydlet s čistotnýma klukama, takže to ti závidím, protože nikdy se mi to nepovedlo, jen jednou skoro, ale to jsem byla se třemi nečistotnými kluky, dvěma bordelářskými slečnami a jedním nevychovaným kocourem... no nebudu ti nic namlouvat, takový bordel jsem viděla poprvé a naposledy v životě a stěhovala jsem se rychle pryč.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky že se mi tím úplně splnil sen :D No uvidíme, jak dlouho jim to vydrží (a mně).
      A jinak děkuju za komentář :))

      Vymazat
  4. Páni,těším se :) A gratuluju k čistotným klukům :D Já teď jen sedím s jedním nehorázným (a moc pěkným) prasetem a úplně mě štve s tim bordelem. Kdyby si ho alespoň nechával jen na svojí polovině :D.

    OdpovědětVymazat
  5. Popravdě já jsem moc ráda, že ses rozhodla vrátit se k nám :-) Článek o péči na nehty jsem zase jedním dechem zhltla a těším se na další Tvé články :-) Držím palce při nových životních změnách, se kterými se pereš. Na Tvůj blog jsem občas zavítala, jestli se tu náhodou neobjevilo něco nocého, takže jsem zajásala, když jsem našla nové články. Takže přeji hodně síly a hezký den! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, taky jsem ráda, že jsem zpět mezi vámi. :)

      Vymazat
  6. Zelam vela novych inspiracii k clankom ;-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý Váš milý komentář :)