24. března 2012

Menší new in :)

Zdravím!
Tento víkend je opět nádherně a já se toho nemůžu nabažit, nejradši bych byla venku od rána do večera. Mám ale bohužel taky nějaké povinnosti, že,  takže zpět k počítači :-/
Dneska začnu jen takovým menším "new in" článkem, abych vás případně mohla inspirovat. Jsou to věci, které mi přibyly tento týden a mám z nich vážně radost. Určitě tu z ještě některé z nich uvidíte.
Tyhle čtyři věci jsem pořídila v brněnském Jasmínu. Šla jsem vlastně jen pro suchý šampon batiste pro hnědé vlasy, ale nakonec se mi ještě zalíbily dva minilaky selene a štětec na tvářenku od essence. Jasmín pojal essence výprodeje po svém (nečekaně :D) a na některé výrobky mají 20% slevu. No, ušetřených pár korun na štětci, který jsem stejně chtěla vyzkoušet...to se počítá, ne? :))
Výprodej výrobků ziaja je v Rossmannu, takže jsem na vyzkoušení vzala dvoufázový odličovač (mám jich teď doma asi tunu, hledám "ten pravý") a kakaové máslo, u kterého mě pobavila hláška o zlepšení barvy pleti. Zajímalo by mě, jak takové zlepšení barvy vypadá :)) přihodila jsem rovnou populární topper od essence, aby se neřeklo, že jsem pozadu. 
Rtěnku od benefitu jsem ukořistila na radu Plum Foolery v Sephoře, blbinky od NYXu (báze pod stíny a pigmenty) jsou z Aukra. 

12 komentářů:

  1. Ten zelený lak mě taky hned na první pohled zaujal, už se těším, až ho uvidíme na nehtech :)
    Výprodej Ziaja v Rossmannu? Hned zítra mě tam mají, tak doufám, že jim tam ještě něco zbyde :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ten zelený mám taky, ještě jsem na něj ale neměla odvahu :-) A doufám, že na mě v Rossmannu ještě něco od Ziaji zbude, zvlášť tohle máslo mě taky láká, voní kakaově? A jakou má konzistenci? Díky :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Voní tak trochu chemicky kakaově :) možná v tom je cítit i trochu kokos, nevím nevím. Konzistenci má jako hutnější krém, je tak akorát mastné, ale řekla bych že se dobře vsákne, zatím jsem ho moc nezkoušela :))

      Vymazat
    2. Super, díky moc! Přítel si totiž v poslední době hrozně oblíbil tělová másla, hlavně takové tuhé medové Balea, ale byla to nejspíš nějaká limitka, protože ho už nemají, tak jsem mu jako náhradu koupila čokoládové, ale to ho nějak neuchvacovalo, tak hledám, s čím by už konečně mohl být spokojený :-D

      Vymazat
    3. To máš teda vybíravýho chlapa :-D mají myslím dvě velikosti balení, tak můžeš na zkoušku vzít to menší, kdyby náhodou. :-D

      Vymazat
    4. No v ostatních věcech tak moc "nevypiskuje", ale nad tímhle pořád brblá :-D

      Vymazat
  3. no tak na tu Ziaju taky kouknu, už delší dobu chci něco vyzkoušet a výprodej je vhodná příležitost! :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Myslím, že té Ziaje kouknu v drogerii na zub hned v pondělí, jestli na mě také něco zbylo...

    OdpovědětVymazat
  5. jaký je ten odličovač? odličuje dobře? právě, že uvažuju o tomhle tom nebo o tom dvoufázovém, tak nevím právě :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tohle je ten dvoufázový, jen je to špatně vidět :) určitě je lepší než ten obyčejný, odlíčí daleko lépe.

      Vymazat

Děkuji za každý Váš milý komentář :)