24. března 2012

NYC - Penn Station

Dneska ještě přihodím něco na drápky :)
O značce New York Color už jsem na blogu psala, konkrétně tady. Celkově se dá říct, že je to taková značka pro nenáročné :) ale jejich na nehty za příjemných 30 korun, myslím, za vyzkoušení stojí. Dneska vám představím odstín 230 - Penn Station.
Ve stínu
Je to taková šťavnatá barva, řekla bych, že je to malinová limonáda s jemným shimmerem. Na fotkách barva odpovídá spíš té v lahvičce, protože (já pitomec) dala poslední šanci top coatu, o kterém se zmíním zítra, a který mi opět změnil barvu laku na nehtech. Nehty jsem zkrátila, ale to vůbec nevadí, protože jestli něco nemám ráda, tak jsou to dloooouhatánské rudé nehty - fuj.
Na slunci
Ale zpět k laku - je opravdu hodně tekutý, taková trochu vodička, ale lakoval se nádherně, ty vodové já můžu. Kryje plně ve dvou vrstvách, ale ani jedna silnější by asi neprosvítala. Schnul bleskově, takže hlášku na lahvičce určitě splňuje.
Neumím ostřit :-D
Trochu mě mrzí, že ten shimmer není ve stínu vůbec vidět, dodává mu totiž ten správný šmrnc. Umělé osvětlení mu taky moc nesvědčí. :( Jinak je to ale přesně barva pro mě do těchto dní.
A jak je na tom s výdrží? Musím říct, že docela překvapil a tři dny zůstal takhle krásný, což se u mě nestává jen tak. Čtvrtý den už šly dolů konečky a tak byl odpraven celý.
Detail s bleskem
P.S.: Opravdu netuším, proč můj prostředníček vypadá jako po přejetí kamionem...

Líbí se vám taková barva na nehtech? Nosíte ji? :)

7 komentářů:

  1. tahle barvička je přímo k sežrání! ;-) jakto, že sem si jí nikdy nevšimla? no nic, při nejbližší příležitosti napravím. jediný štěstí, že to je lak s tím dlouhým víčkem, tu druhou řadu laků NYC nemám vůbec v lásce :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já tu druhou řadu vyzkoušenou ještě nemám a ani mě moc neláká barevně :( tak asi dobře :D

      Vymazat
  2. Nemají NYC nějaké nové barvy v prodeji? Já si téhle nikdy nevšimla, to bych ji jistojistě už dávno měla! Vypadá totiž úžasně!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já pořád číhám, kdy se něco nového objeví, protože mají plno nových produktů a barev, ale v Čechách to zatím není. Ale tenhle lak určitě nový není, mám ho už nějakou dobu, ale chuť na něj byla až teď. :))

      Vymazat
    2. Musím po něm teda šmejdit. Taková červená mi nesmí uniknout. :D

      Vymazat
  3. Tak tahle červená je parádní, tu "nutně potřebuju", takže připisuju na nákupní seznam :)

    OdpovědětVymazat
  4. Když jí vidím, mám chuť na třešínky a vůni léta!:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý Váš milý komentář :)