18. března 2012

Sexy in the city - China glaze

V poslední době celkem populární lak, asi tuším proč, ale nechám si to pro sebe. :))
Přiznám se, že se mi do něj vůbec nechtělo... Nemám ráda modrou na nehtech a to většinou v jakémkoli odstínu.  Když ale ono bylo taaaak hezky tenhle víkend, že už jsem se samozřejmě viděla někde na pláži u MOŘE. A protože právě moře tenhle lak musí evokovat snad každému, hned jsem ho šla nalakovat.
Ve stínu
Fešák, no ne? Lakoval se ohromně, tenký China glaze štěteček klouzal po nehtu jako máslíčko. Na fotce dvě vrstvy bez nadlaku. Schnul velice dobře, chvíli jsem dokonce koketovala s myšlenkou, že ho něčím přizdobím, ale nakonec jsem ho nechala samotný, protože tak krásně vynikne.
Na slunci
Úplně nádherná letní modrá. Já v něm prostě ale vidím ještě tyrkysovou, možná proto mi v tomhle případě ta modrá na nehtech nevadí. Nejvíc vynikne na sluníčku.

Docela dost tedy smrdí, ale s tím se holt musí počítat, jinak ale vážně není k zahození.
S bleskem


Co vy na to? Líbí se vám? Vlastníte ho?
A jak jste si užili krásné víkendové počasí? :)

11 komentářů:

  1. Když už jsem nějaké laky objednávala, za tu cenu jsem tomuhle neodolala. A jsem za to ráda, protože já ho miluju. Od začátku do konce. Práce s ním je naprosto na jedničku s hvězdičkou a když k tomu přidám finální podobu, ještě bych to podtrhla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To rozhodně, taky jsem ho přihodila jen kvůli ceně a ani sem si nemyslela, že se mi bude tak líbit. Kdyby se všechny laky lakovaly takhle dobře... :-)

      Vymazat
  2. Já o něm taky přemýšlím, i když modrou na nehtech vůbec nenosím, přece jenom za tu cenu asi bude můj. Doteď jsem byla na vážkách, ale tvé krásné fotky mě přesvědčily :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky právě modrou vůbec nenosím, ale za zkoušku rozhodně stojí :))

      Vymazat
  3. máš úžasný nehty a ještě úžasněji nalakováno! já teda modrou můžu skoro kdekoliv, takže tenhle lak je jeden z mých velkých oblíbenců. a já ho tedy kupovala hlavně kvůli názvu, ale ta cena za něj je luxus ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nehty a hlavně dokonalé lakování se chodí obdivovat ke Kyky, já mám ještě stále hodně co dohánět :-D ale děkuju :)

      Vymazat
  4. Takový lak žádný nemám, modrou na nehtech (mimo světlé modro-zelené) vůbec nenosím, ale tady u tebe se mi hrozně zalíbil :))

    OdpovědětVymazat
  5. aj ja mám podobný modrý lak ešte z minulého roka, čo som aj ľutovaľa,že som si ho kúpila a teraz sa mi modrá na nechtoch začína čoraz viac páčiť!:-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý Váš milý komentář :)