7. dubna 2012

Catrice - Dancing Nymph

Pěkný sobotní večer přeju :)

Dnes měl být na programu úplně jiný článek, ale copak se v tomhle světle dá něco vyfotit? Jsem zklamaná, počasí mi hatí plány na víkend a nejen ty blogové.
A tak vám tedy ukážu alespoň mojí oblíbenou jarní tvářenku, kterou teď používám snad denně. Původně jsem ji sem ani dávat nechtěla, protože k ní toho nemám moc co říct, ale mám pocit, že se dá ještě pořád sehnat a byla by škoda, kdybyste ji třeba minuli.


Je to tvářenka od Catrice z limitované edice Nymphelia, která je už delší dobu v Rossmannech a co jsem slyšela, tak si tam ještě pobude. Odstín měli jeden jediný a nese název Dancing Nymph. Tedy na stránkách píšou Nymphs, ale ono je asi jedno, kolik tu tech víl vlastně tancuje.


Hrozně se mi ten odstín líbí. Na fotce to není moc vidět, ale je to mramor ze tří barev - červené, oranžové a béžové, řekněme. Tvářenka je zapečená a tak je potřeba počítat s tím, že nabrat nepůjde tak snadno. Já osobně používám trochu hrubší štětec a docela to jde. Hlavně vůbec neubývá, což já velice oceňuju. Na tváři je to jemná a hodně přirozená barva do broskvovo-oranžova s jemným zlatavým odleskem - určitě to s ní nepřeženete, ale dá se navrstvit. Má poměrně slušnou výdrž, ale v hodinách to po mě nechtějte, to já nehlídám. :)

Nevím, co víc k ní ještě povědět, dostala se na vrchol tvářenkové hromádky a moc ráda ji používám. Snad jen ještě balení, které je z bytelného plastu a lehce připomíná MAC tvářenky. Nakonec pár fotek pro bližší představu. :)



Stín

Sluníčko

Nahoře větší vrstva, dole rozetřená

Opět sluníčko 

Jak se vám líbí? :)

P. S. pro Jitulikaaa: Pohoří v ní nemám a všechny barvy ubývají (resp. moc neubývají) stejně. :)

12 komentářů:

  1. Hrozně mě to připomíná tvářenku z Marble manie od Essence. Ta je přesně takhle mramorovaná. Úplně jsem si ji na začátku, než jsem si všimla nápisu a začala číst nevšimla :)

    Monča :)

    OdpovědětVymazat
  2. Je pěkná, já na ní taky dělala recenzi:-)

    OdpovědětVymazat
  3. haha, ještě než jsem došla na konec, tak jsem zkoumala podrobně fotky, jestli máš tu světlou barvu taky vybranou a zbytek ne :-D takže díky za potvrzení, že ještě vidím docela dobře ;-D no mě prostě moc nesedla... ale jsem ráda, že tobě ano! po testování k recenzi sem ji uložila do šuplíku a popravdě nevím, jestli ji ještě někdy vytáhnu. :-( zato s tvářenkou z Marble Manie to je jiná věc ♥ asi raději koupím ještě jednu do zásoby. ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si na tebe právě vzpomněla, jak se ti moc nepozdávala :-D tu od Essence nemám, než jsem do DM doběhla, nic tam nezbylo. Ale tuším že je do růžova? Ta by se mi asi stejně nelíbila :)

      Vymazat
  4. Barevně vypadá moc pěkně a strašně se mi líbí vyfocená v kombinaci s tím zeleným pozadím!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se mi zdá, že tam pěkně jarně sedla :)))

      Vymazat
  5. Jak tak čtu recenzi a koukám na fotky, tak jsem si uvědomila, že jsem ještě na tuhle limitku ještě nikde nenarazila :(
    Já mám podobnou tvářenku od Essence z limitky Marble mania, jsem s ní hodně spokojená a jsem za ni hrozně ráda. Koukám, že si jsou hodně podobné, jen ta moje je víc do růžova.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Palackého jsem ji teď v týdnu viděla :) ale kromě tvářenky mě nic moc neoslovilo. Asi budou s tou essence podobné, ale já mám radši tvářenky oranžové :)

      Vymazat
    2. Díky az tip, budu se tam muset vypravit. Většinou se dostanu jen do R. na Masarykové a tam jsem ji ještě neviděla.

      Vymazat
    3. Na Masarykově to nemám vůbec ráda, je to tam malé a věčně vybrané... ale zase v centru, že :))

      Vymazat

Děkuji za každý Váš milý komentář :)