5. května 2012

Nivea sérum

Víte, já na vás nekašlu, to jen okolí mě zase nutí, představte si, k jiným činnostem než je blogování! Hrůza.

Opět trochu dochází na bod číslo 2 z práskacího článku, neboť se blíží termíny odevzdávání prací, zápočťáku a zkouškového a já co? Vysedávám po kavárnách, opaluju se, čučím do počítače a při tom všem na všechny kolem sebe pokřikuju ať mě nechají být, že mám moc práce a že jsem ve stresu. Hmm, tady je něco špatně.

Ale zpět k blogu. Dnes tu měl být lakovací post, ale není, protože moje nehty jsou v dost příšerném stavu. V létě se mi totiž neskutečně vysušují ruce. Ano, jsem celá obrácená a v zimě s tím problém nemám, zato v létě ano. A tak mám ruce celé šupinkovaté a oškubané jako kuřata. A já blbec ještě nalakuju nejvýraznější lak co vidím, že... ale tak teda nic, dneska z jiného soudku.

Nivea zpevňující sérum proti celulitidě


Teď ale vážně... řekněte mi, je ještě někdo, kdo těmhle rádoby vychytávkám věří? Prostě pokud budete celý den sedět na zadku, večer zpráskáte celou čokoládu s pytlem smažených brambůrků, před spaním si natřete špek sérem/mlékem/gelem/máslem proti celulitidě, tak ten špek zaprvé nezmizí, zadruhé celulitida neuteče. Na celulitidu má samozřejmě vliv hodně věcí a já na nějaké prokrvování tkání a kdesi cosi nejsem odborník, takže se do nějakého rozebírání pouštět raději nebudu.

A proč si to teda kupuju, když stejně vím, že je to k ničemu? Protože je to zkrátka kosmetika a navíc mě to alespoň trochu nutí něco se sebou dělat. Můj kompletní "vypadnicelulitido" boj vám popíšu jindy, dneska postačí toto sérum. :)

Co slibuje krabička:

  • za 10 dní viditelně zredukuje projevy celulitidy
  • znatelně zpevní pokožku
  • lepší pocit pokožky (jak se asi holka dnes cítí...?)
A jaké teda je?
  • Je ho málo. Je to teda "10x koncetrovanější" sérum, ale je ho pouze 75 ml. Stojí kolem 250 korun a vydrží tak tři týdny. Nic moc.
  • Docela příjemně voní, tak nějak svěže.
  • Má konzistenci hutnějšího lepkavého gelu, který je průhledný a zbarvený do žluta
  • Dobře se roztírá a rychle se vsakuje, takže večer pohoda.

A umí teda něco?
  • Patří rozhodně k těm lepším, které jsem vyzkoušela. Celulitida samozřejmě pořád na svém místě, ale pokožka je jemná jak dětský zadeček, docela i napnutá a pružná a taková sametová. Bohužel ale tento efekt není příliš dlouhodobý... 
Pokud tedy těch 250 korun ušetříte a investujete je do něčeho užitečnějšího/lepšího/hezčího, tak neprohloupíte. Pokud ale patříte k těm, kteří musí všechno vyzkoušet (jako já) a sérum ještě nezkoušeli, směle do toho!





Co je vaším favoritem v tomhle marném boji? Nebo za tyto blbosti neutrácíte? :)

35 komentářů:

  1. Hm, hm. S tím stresem jsem na tom podobně, nic nedělám. Ale potřebuju na to hodně klidu. :)¨
    Jinak z těchto výrobků mám asi stejně nejraději remodelační tělové máslo od Dermacolu, hlavně proto, že i moc hezky hydratuje. :) Tohle sérum jsem zatím nezkoušela. Ale rozhodně to nevylučuji. :)

    carra-de-sucre.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máslo tu mám nachystané a chystám se zrovna na něj! Tak jsem zvědavá :)

      Vymazat
  2. Patřím k těm, které za tyhle "blbosti" zatim neutrácí, ale nikdy neříkám nikdy :-) Jinak mi tvůj blog zmizel ze seznamu četby, přitom ve členech stále jsem, ale už jsem to napravila, tak snad mi zase nezmizíš. U některých blogů se mi to stává opakovaně..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se mi stává taky u hodně blogů a já potom nevím koho sleduju :( jak jsi to napravila? :)

      Vymazat
    2. Znovu si blog přidám, někdy musím několikrát a doufám, že tam konečně zůstane. Někdy vydrží, někdy po delší době zase zmizí, je to taková hra na schovávanou :-) Většinou si naštěstí pamatuju přezdívky (jako u tebe) nebo aspoň obrázek a pak když vidím komentář na jiném blogu od dotyčné, prokliknu se na blog a zjistím, jestli mi zmizela z četby, skončila, nebo nepřispívá. Pořádné řešení bohužel neznám :-(

      Vymazat
  3. Já se přiznám, že těmhle věcem nevěřím, za penízky si raději koupím něco, co vím, že mi fungovat bude:-) Jinak moc pěkná recenze:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Věřit se tomu moc nedá, ale naději do těhlech "zázraků" většinou vkládám :-D Ale aby mi nebylo tak líto vyhozených peněz, pořídila jsem si v rámci svého zkrášlovacího předletního procesu jen gel od Baley s masážní hlavicí a za utracených 60 Kč se do hlavy do zeď netluču :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já měla od Baley krém v kelímku a byl náhodou moc fajn za ty peníze :) tak doufám že nám napíšeš jak ti gel "zabral" :-D

      Vymazat
    2. tiež mám ten krém od baley. len neviem ako účinkuje lebo ho používam cca 3x za mesiac :-D

      Vymazat
  5. Musím ti pochválit krásný nový vzhled blogu, fakt se ti to moc povedlo :) Já za tyhle věci moc neutrácím, protože bez pohybu, kterého já mám akutně málo, mi budou k ničemu.
    Ale co mám ověřené, tak je gel Celustin od firmy Topvet, spolu s úpravidelnou masáží fakt dělá zázraky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, ale vzhled já bych měnila nejradši pořád, nikdy se mi to nelíbí :-D
      Celustin znám, ale nikdy jsem ho neměla... dělají taky skořicák, že? Toho se trochu bojím :-D

      Vymazat
    2. Joo, to znám, taky nejsem nikdy spokojená :) Jj, skořicový mají taky... proč se ho bojíš? :)

      Vymazat
    3. Četla jsem o něm, že ne každému to zrovna sedlo - vyrážky, pálení a tak :)

      Vymazat
    4. Tenhle taky pálí a je v něm skořice, takže oni nebudou zas až tak rozdílný. Mně naštěstí nevadí.

      Vymazat
    5. Ahaaa, tak možná ho zkusím a uvidíme :)

      Vymazat
  6. Takže ano, máme opravdu stejný názor :-D Jsem ráda, že jsi se se mnou shodla, protože některé příspěvky pod mým článkem mi přišly takové, že jsem si to snad vymyslela :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo, to snad ale není ani fyzicky možné, aby to bylo jinak :-D

      Vymazat
  7. Já používám bio olej Celulinie od Saloos a jsem celkem spokojená :) + pěkně voní! :D Jinak pěkná recenze, jako vždy ;).

    blogbychockie.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Limetko, já chodím půl na ekonomku a tam se rekonstruuje, tak se zkoušky musí sfouknout za květen :(

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj, zvu tě ke mně na giveaway, budu moc ráda když se zúčastníš ;DD

    http://hey-fouqi.blogspot.com/2012/05/giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  10. čo som sa dočítala tak najdôležitejšia ja masáž, a to sa dá robiť aj s obyčajnou indulonou... no ale tiež kupujem takéto prípravky jedna radosť :-D
    p.s. ja už mám iba jednu skúšku pred sebou...

    http://nadkinsvet.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám taky takový pocit, že je vlastně jedno, čím se člověk maže, hlavně že se maže! :)

      Vymazat
  11. AHOJ,
    MÁŠ NÁDHERNÝ BLOG, SUPER DESIGN, SENZA FOTKY A PERFEKTNÍ PŘÍSPĚVKY!
    To serum urcite zkusim! Miluji výrobky od znacky NIVEA :-)
    jsme tvé nové fanynky! :-O
    http://handbagforladies.blogspot.com/

    Budeme moc a moc rády, když se zúčastníš GIWEAWAY která u nás právě probíhá : http://handbagforladies.blogspot.com/2012/05/g-i-v-e-w-y-2.html snad ti bude zrovna přát štěstí..BUDEME tI DRŽET PALCE! :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Já jsem ho měla jen ve vzorečku a nejlepší na něm byla ta vůně :) Jinak já většinou hodně cvičím, abych se zbavila celulitidy, ale taky občas neodolám a koupím si nějaký ten krém na celulitidu :)

    OdpovědětVymazat
  13. mám od nivei sprej a je boží!

    OdpovědětVymazat
  14. Nivea není moje příliš oblíbená značka, i když tvoje recenze mě zaujala. Určitě vypadá moc zajímavě, ale já asi nechám těch 250,- v keramickém prasátku ;-) a počkám si, až tu uděláš recenzi na něco, co tě úplně nadchne! To pro to pak hned poběžím, jak se znám ;-).
    Vivi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moje taky ne! A dobře děláš, že peníze necháš v prasátku. :)

      Vymazat
  15. já to doma mám, dostala jsem to k Vánocům, ale je to šmejd a mám chuť to vyhodit. nevěřím absolutně, že by to k něčemu bylo. a to že máš pak pokožku hladkou ... přečti si složení. to množství silikonů ti zajistí tu hebkost .. což není nic skvělého, bohužel :( promiň, vážně mám na silikony a podobné ... věci averzi :)
    já něvěřím takovým krémům. máš pravdu, že když celý den člověk sedí, u toho se cpe čokoládou nebo nezdravým jídlem, tak ho žádný krém nespasí. já se do boje s celulitidou taky pustila a pravda, taky jedno takové sérum vlastním, ale spíše pro takový lepší pocit, že dělám maximum, abych umocnila celou tu mojí snahu :) navíc Ryoru bych tu účinnost věřila určitě víc, než Nivee, i když bych na to nevsadila u žádné značky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak samozřejmě, každý má rád něco jiného. :) Mně osobně silikony nevadí, dokonce v některých produktech je i vyžaduju. Naopak třeba přírodní kosmetika mi moc dobře nedělá. :)

      Vymazat

Děkuji za každý Váš milý komentář :)