15. září 2011

Jak jsem šla náhodou kolem...

Tak jsem si tahle šla dneska od zubaře (hrůza)... a co nevidím? Dvě paní jdou z malého kulturáčku s taškami plnými oblečení. Šup tam!
Nejdřív nastalo zklamání. Byl to sekáč, který spočíval v jednom velkém stolu s kupou hadrů. Proti sekáčům nic nemám, nevadí mi ne úplně nové oblečení, ale co si budem povídat... většinou jsou to šílené hadry z roku raz dva a navíc to hrozně páchne. (Zajímalo by mě, proč všechny sekáče smrdí stejně...) Jediný "sekáč" (resp. outlet), kde mají hezké oblečení je Triatex, případně některé v centrech velkých měst. Ale ty ceny?! Proboha, chtít 500 za starý kabát? To si radši počkám na slevy v klasickém obchodě.
Nejdřív jsem jen tak lhostejně kolem stolu obcházela, ale potom se to stalo! Viděla jsem je, svoje vysněné šaty! Sháněla jsem je celé léto snad všude! A byly tady... a co víc, byly úplně nové! Byla jsem tak nadšená, že jsem se hned běžela zeptat, kolik stojí (neměly cedulku) a bylo mi řečeno, že vše je za 30 korun. Moje vysněné šaty za 30 korun?! No samozřejmě moje nadšení bylo nekonečné. Začala jsem se probírat stolem dál a dál a zjistila, že se jedná o samé kvalitní a značkové oblečení. Jasně, ne všechno bylo pěkné, ale pár kousků jsem skutečně pořídila. Kvůli ale již zmíněnému pachu šly ihned do pračky a ani jsem je nestihla vyfotit. Tak ale aspoň TY šaty. :)
Na fotce vypadají hrozně :( musím vám je vyfotit někdy na postavě - to vypadají jako z 50. let. Je to jemný modrý proužek.... a ten pásek...ach :)

Co vy? Nakupujete v sekáčích? Ulovily jste někdy něco pěkného, co už jste dlouho hledaly? :)

5 komentářů:

  1. Vpadají skvěle a oblečené budou úchvatné. Super koupě. Já do sekáčů chodím, do přesně takové podobné hrabárny. Kus asi za 40 kč, některé za 30 Kč. Něco jsou fakt hadry, ale dají se tam najít supr kousky.

    http://shaki-days.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. jee su super..uplny pribeh ti poviem :D
    jasne ja milujem sekace ale mam pocit ze 14 eur za saty v sekaci je vela-a to pytaju :O
    ale ked su zlavy tak idem do toho a podla mna to osetruju proti blcham a vsiam nejakou chem.latkou preto to tak smrdi:/

    OdpovědětVymazat
  3. Nicola: ach, fuj, to teda radši ten zápach než nějakou potvoru doma :D

    OdpovědětVymazat
  4. já v sekáčích neumím nakupovat. chodím se do nich dívat, ale nikdy nic nevyberu. kamarádky chodí do těch stejných a vždycky si přinesou kupy krásnýho oblečení. a taky mi příšerně vadí ten zápach...

    OdpovědětVymazat
  5. U nás v městečku je jeden dobrý sekáč, ale taky mrcha podražuje...

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý Váš milý komentář :)