25. září 2011

Řasenka L'Oréal - Lash Architect 4D

Zdravím :)
tuhle řasenku jsem si koupila v DM na slevový kupónek, takže mě vyšla jen na 209 korun, což je fajn cena. (Za fotky se omlouvám, první dvě jsou mobilem a ostatní vyšly trochu tmavě :()

 Balení se mi moc líbí, je takové netradiční, takže mezi ostatními řasenkami v mé taštičce docela vynikne. Zavírání je taky fajn, protože při dovíráni jakoby zaklapne, takže víte, že je vážně zavřeno a nedostává se do řasenky vzduch.
Kartáček na fotce vůbec nevynikl. Je takový zvláštně zkosený, podobného tvaru jako obal. Zůstává na něm trochu víc řasenky, než na obyčejných "štětináčích", ale to pro mě rozhodně není na škodu.
Po prvním použití jsem byla vážně nadšená. Řasenka vykouzlila moc pěkné řasy - natočila, prodloužila a přidala na objemu. No, mám ji asi týden a dneska už se mi zdálo, že dělá trošku cucky, ale není to nic hrozného, řasy udělá stejně pěkné, nesmíte to moc zkoumat jako já. :-D

Před
Po

Podhled po
Podhled před










Nadhled před
Nadhled po












Ach jo, proč to nikdy na fotkách tak nevynikne? :( Ve skutečnosti vážně vypadá lépe. :)
Ještě musím dodat, že řasy mám sice přirozeně tmavé, nicméně na očích velice nevýrazné a rovné, proto u řasenky zastávám názor - čím více, tím lépe. :-D

9 komentářů:

  1. ja som si kupila vcera loreal 4 nieco a nic moc teda..
    :(

    OdpovědětVymazat
  2. zatial som pocula pozitivine ohlasy na tuto spiralu tak uvidim ci sa na nu dam:))

    OdpovědětVymazat
  3. jé, tak přesně tu si chci na ten kuponek koupit taky, moc děkuji za recenzi, určitě do ní půjdu!

    OdpovědětVymazat
  4. Já ji doma mám,ze začátku jsem s ní byla strašně spokojená,ale pak jsem začala používat jednu od Lorealu,Volume Million Lashes a ta je o 100% lepší !

    OdpovědětVymazat
  5. Eddie: Tu jsem měla v plánu původně :) pak mě ale zlákal ten kuponek :D snad příště...

    OdpovědětVymazat
  6. Ten gel na ruce,to je vlastně jen pro osvěžení :D Píšou tam taky něco jako pnutí pokožky nebo jak :D Ale voní nádherně ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Eddie: jo taaak, tak to je zvláštní. :))

    OdpovědětVymazat
  8. Já mám řasenky od Loreálu ráda, takže možná vyzkouším :)))) díky za tip!

    http://pieceofebuu.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  9. Cez víkend som si pozerala review(s) na youtube a dnes som ju aj videla v dm, a to som hľadala niečo úplne iné :D. Ale dosť uvažujem o kúpe, u nás sa nedá zohnať tak levne, ale za cca 11€ (cca 270Kč) a za túto cenu sa dá kúpiť osobitne, ale aj spolu s čiernou kajalovou ceruzkou (tých mám teraz dosť, ale radšej si to teda kúpim aj s ceruzkou a asi si ju odložím a otvorím až keď sa mi tá od elf minie :D). Ale inak díky za recenziu, teraz ich potrebujem na túto riasenku ešte veľa prečítať aby som sa rozhodla :D :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý Váš milý komentář :)