22. října 2011

NYC nail polish

Zdravím vás všechny strašně moc!

Dneska jsem zjistila, že už mám 33 pravidelných čtenářů! No, trošku se tomu divím, protože v poslední době tu nějak není CO číst, že... :) Opravdu vám ale děkuji za přízeň, je to potěšující. :)

Na dnešek jsem měla připravený článek s mými zkušenostmi s kosmetikou AB, jenže.... Při opakovaném přečtení mi připadalo, jako když ho napsala starší babka, a bylo to tak moc nezáživné, až jsem z toho málem usnula (jo, přiznávám, jsem dost unavená a mohlo to sehrát zásadní roli :D). A tak jsem ho odložila až na zítra, kdy ho musím trošku předělat, takže vydržte. :))

Abych tu ale jen nekecala a nebylo to stejně tak nudné, přihodím alespoň lak, který si právě hoví na mých nehtech. Je to odstín Lincoln Square Lavender od značky NYC. Přiznám se, tuhle kosmetiku ráda nemám. Je to levné a bohužel tomu i odpovídá kvalita. Přesto ale jsem si v Rossmannu jeden přihodila k nákupu, protože byl v akci, checht.

Omlouvám se, že je zaostřeno na víčko, na foťáku to prostě nebylo vidět. Ale teď už k samotnému laku.
Na fotce vypadá trošku zářivě, ve skutečnosti je to chladnější růžová s kapkou fialové. Je to moc pěkná krémovka, taková barva mi doma chyběla, i když to není zrovna podzimní odstín. Je docela tekutý, ale štěteček je kupodivu docela fajn - je široký a placatý a lakovalo se mi s ním opravdu dobře. Ke krytí stačí dvě vrstvy, nedělá pruhy ani bublinky, schne velice rychle,...zkrátka sympaťák. Co ale není zrovna jeho silnou stránkou je samozřejmě výdrž. To můžete třetí den čekat odloupnutí nebo alespoň ošoupané konečky. Je to vážně škoda, že vydrží takhle málo, jinak bych ho určitě lakovala často a pořídila mu brášky, takhle nevím nevím.

Co vy, vlastníte nějaké NYC laky?

10 komentářů:

  1. Tenhle mám taky, je roztomilý, i když zrovna ne "moje barva"... :)
    Ale pravda, vydrží tak 3-4 dny... Řekla bych, že to asi všechny NYC, ale být tebou, jdu do dalších, já je mám moc ráda, hlavně kvůli aplikaci... :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám ráda laky od NYC, vlastním jich pár :)

    OdpovědětVymazat
  3. tento láček mám taky a musím říct, že ho mám opravdu hodně ráda.když jsem si ho koupila, tak sem ho lakovala asi 14dní pořád dokola, jak se mi líbil. :-) a to je co říct! :-D z téhle řady mám pak ještě další dva odstíny a myslím, že rozhodně nejsou poslední. zkusila jsem pak i jeden lak od NYC, z té druhé řady, nízké kulaté víčko, a ten teda NEE a další si už nekoupím!

    PS: gratuluju k dalším pravidelným čtenářům!

    OdpovědětVymazat
  4. barva je super, značku vůbec neznám :( :D taky jsem si dnes dva v bruselu pořídila, rimmel za 3 éčka, neber to :D

    OdpovědětVymazat
  5. Kyky: Asi to tak stejně dopadne, že si pořídím další. :)
    ebuu: Tak to je fajn, že s nima panuje spokojenost :D
    Jitulikaaa: O tech s kulatým víčkem jsem slyšela jen samé zlo, takže těm se vyhýbám :) jinak děkuji ;)
    Lucia: Nejdřív jsem chtěla napsat "třeba u vás v rossmannu není", ale pak mi došlo, že jsi z Brna, a tam teda rozhodně je :D:D Jinak jsem zvědavá co všechno v Bruselu nakoupíš ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Já teda zatim od NYC nemám vubec nic, nějak mi to přišlo jako nekvalitní značka, ale tvoje nehty s tim lakem vypadají super, tak možná něco zkusím...
    A little bit of fashion

    OdpovědětVymazat
  7. J.: Kvality opravdu moc nepobrala, mám pár věcí a nic moc, ale ty laky se dají ;)) V pátek zkusím recenzi na všechno co od nich mám.

    OdpovědětVymazat
  8. od nich jsem zatím žádný lak neměla, ale možná vyzkouším.. .)

    OdpovědětVymazat
  9. Mě dvě rozhodně nestačily :) Dělám je hódně slaboučké a měla jsem lehce zabarvený nehty od modré minicoloramy :) ale i tak je nádhernej :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý Váš milý komentář :)