31. března 2012

Dermacol - Lip seduction rtěnka

Zdravím :)

V poslední době absolutně není počasí na focení laků. Tak jsem se rozhodla vám ukázat svou novou rtěnku. A ono se ukázalo, že nelze fotit ani rtěnku. :) Pro představu ale snad těch pár cvaků stačit bude.

Jedná se o novinku od Dermacolu - Lip seduction. No a takto ji prezentuje výrobce:






Hydratační rtěnka pro svůdné, plné a svěží rty s vůní šťavnatého lichi

· Vysoce krycí krémová textura - Hydratace rtů - Dermatologicky testováno - Barevně stálý a dlouhotrvající efekt; perfektně nalíčené rty po dlouhé hodiny

Paleta 12 dlouhotrvajících barev plných lesku pro svůdné, plné a svěží rty. Hydratační rtěnky bohaté na barevné pigmenty dodají rtům výrazné, syté zabarvení a vysoký lesk. Vysoce krycí, lehká krémová textura okamžitě vyhladí rty, dodá jim hedvábnou jemnost a vytvoří na nich ochrannou vrstvičku. Pečující olejíčky a vitamin E vyživují, intenzivně hydratují a regenerují rty, bojují proti jejich popraskání.

Balení: 4.8 g

Popis a obrázek jsem si půjčila na oficiálních stránkách s eshopem, kde si také můžete prohlédnout ostatní odstíny.


A teď se do ní pustím zase já. Sáhla jsem po odstínu 02.


Všichni víme, že obal dělá hodně a na ten jsem se nalákala skoro hned. No, koho by nezaujala elegantní tmavě modrá tubička se zlatými nápisy různými fonty? Tváří se jako kovová, ale je to klasický plast. Co je na Dermacol rtěnkách zvláštní a svým způsobem hrozně super je "klik obal", takže stačí rtěnku dole zmáčknout, ona povyskočí a vy už ji jen vytáhnete.



Barva může na fotkách s fujsvětlem vypadat tmavě, ale není, je to taková nude-starorůžová, která by mohla slušet všem. Píšou, že má mít vůni šťavnatého lichi, tak jsem k ní hned musela přivonět a... zjistila jsem, že nevím, jak voní lichi. Rtěnka tedy parfemovaná je, jen tak lehce, ale při nanášení to cítíte. Není to nepříjemná vůně, ale že bych k ní musela čichat každou minutu, to taky ne. Jestli ale takhle voní lichi, to nevím. :)




Na rtech je barva světlejší, ale pigmentovaná je rtěnka výborně, takže je pěkně krycí a zároveň docela lesklá.

Má být hydratační a ještě navíc s nějakými vyživujícími oleji. Hydratační opravdu je, je krásně krémová a po rtech úplně klouže. :) Nezalézá mi do vrásek ani po delší době, ale na druhou stranu mám rty celkem hladké, takže to bude individuální. Výdrž je docela slušná - na tak hydratační rtěnku, myslím, vydrží na rtech docela dlouho pěkná a neztrácí na intenzitě barvy.

Pro porovnání jsem vám ji vyfotila s Rimmel by Kate v odstínu 03, kterou určitě hodně z vás vlastní.


 
Bez blesku

 
S bleskem

Dermacol je více do růžova, Rimmel zase do hněda. Dermacol je určitě krémovější a více hydratační, s výdrží to bude zhruba podobné.

Nakonec jsem objevila podobnou barvu ve své sbírce - Alverde v odstínu 118 Jasminder, ale ta je na rtech poměrně matná a celkem vysušuje.


Celkově jsem s touto rtěnkou hrozně spokojená, stejně tak jako s výběrem odstínů, takže se nebojím, že bude 02 u mě osamocená. :)

Omluvte prosím špatnou kvalitu fotek a absenci fotky rtěnky na rtech. Na rtech rtěnky nefotím ze dvou důvodů - moje rty nejsou moc výstavní a navíc samy o sobě docela výrazně červené, z čehož vyplývá druhý důvod - na každých rtech odstín rtěnky vypadá jinak, proto to nemá příliš smysl. :)


Co na novinku od Dermacolu říkáte? Líbí se vám?

9 komentářů:

  1. na ten její obal bych se taky klidně nechala nalákat, vypadá skvěle :) ale já rtěnkám zrovna moc neholduju...

    OdpovědětVymazat
  2. Jej, tos neměla dělat :). Ten obal vypadá božsky :D.

    http://my-colorful-kingdom.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. To je zajimavy odstin :) driv jsem rtenky a vubec lesky pouzivala vic.. ted mam pritele, a moc to nejde :D :) bych ho furt zamatlavala tim. tak obcas kdyz jdu nekam bez neho, ale jinak ne

    OdpovědětVymazat
  4. Já rtěnek moc nemám, radši na rty dávám balzám, ale celkem jsi mě nalákala, protože lichi vůni mám moc ráda. Takže tuhle novinku určitě omrknu! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dřív jsem na rtěnky taky moc nebyla, v poslední době se mi tu ale nějak pomnožily :))

      Vymazat
  5. Díky za komentáře, holky, jen se taky pěkně nalákejte na obal :-D

    OdpovědětVymazat
  6. a to som ju včera držala v ruke. no dnes musím íst znova do drogerky,

    OdpovědětVymazat
  7. ano, mám ji v odstínu 07, opravdu dobrá koupě :)

    http://cosmeticsandthings.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  8. Koupila jsem si 07 a po mamčině nadšení jsem jí ji věnovala, takže zas budu muset vyrazit pro další :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý Váš milý komentář :)