30. března 2012

Gabriella Salvete - 129

Strašně se vám líbí lak, ale hrozně se vám líbí i jiné laky. A tak jeho koupi odkládáte, protože ty ostatní laky ho pořád předbíhají (jsou to limitky, je to výhodná koupě, někdo je krásně nafotil na blog,...). A najednou se to stane - on zmizí ze stálé nabídky a nahradí ho nové odstíny. A vy si nadáváte, proč jste si ho, sakra, nekoupili dřív.

Tak přesně tohle byl případ mě a zeleného laku Gabriella Salvete, odstínu číslo 129. Minulý týden na mě ale čekal v Rossmannu ve výprodejovém stojanu za směšných třicet korun. Radost nesmírná, to si pište.


Nádherná tmavě zelená s výrazným zlatým shimmerem. Hází prostě úžasný odlesky! Většině z vás se asi líbit nebude, ale já zelenou na nehtech úplně zbožňuju a věřte, že ji teď budete na blogu vídat častěji. :)


 Lakoval se průměrně, žádný zázrak ani hrůza. Podle očekávání dělal trochu proužky. Štěteček má klasicky úzký a ne příliš dlouhý, ten já ráda. Na fotce dvě vrstvy, které stačí k plnému krytí, a jako obvykle bez nadlaku. Schne poměrně dlouho, to byla trochu otrava, ale zase má docela pěkný lesk. Výdrž slušná - 4 dny se nehnul a odlakovával se bez problémů. Velkou výhodou je, že nezabarvil nehty, jak to některé zelené laky rádi dělají.
Na závěr pár fotek:






Co vy na něj? Nosíte na nehtech zelenou?
+ dotaz na blogerky fotící laky: Jaktože máte tak krásné fotky? Kde to světlo berete? :))

11 komentářů:

  1. Já mám laky od GS moc ráda, ta jejich výdrž je parádní a hlavně mají krásné odstíny.
    Ta zelená barva se mi líbí moc, úplně ti ho závidím a to i přes to, že zelenou vlastně na nehtech skoro vůbec nenosím ;D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem si je v poslední době oblíbila :) to já bych zase zelenou mohla nosit pořád a neomrzí se mi :)

      Vymazat
  2. Závist, já tenhle už dlouho hledám, protože ve stávajícím stojanu už není!! Búúúú...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No právě, taky jsem ho už oplakávala, ale pak tam byl a čekal na mě :))

      Vymazat
  3. Je to pořádný nezvyk, teda alespoň pro mě, to uznávám, sama bych se ani na zelenou necítila, ale je fakt, že vypadá úžasně a na Tobě ji nepřestanu obdivovat :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Já zelenou na nehtech moc nenosím, když už tak hodně tmavou, ale tahle barvička se mi fakt zalíbila,je zvláštní, asi taky prozkoumám drogerie u nás :)
    A little bit of fashion

    OdpovědětVymazat
  5. Tento lak jsem si také koupila ve výprodeji v Rossmanu a jsem z té barvy nadšená. Dlouho jsem sháněla zelený lak a tento je bezva.

    OdpovědětVymazat
  6. Jů ten mám taky.Zrovna dneska jsem si ho v Rossmann výprodeji koupila za neuvěřitelných 10 korun.Ani za těch 30 bych se nerozmýšlela.Nádherná, zajímavá, kouzelná barva.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý Váš milý komentář :)